Länk till vår anslagstavla

Vi finns även på Facebook

KFH på Facebook »

Vädret i Hälsingland

booked.net
+26
°
C
+28°
+18°
Söderhamn
Torsdag, 29
Se 7-dygnsprognos

booked.net
+25
°
C
+29°
+16°
Bollnäs
Torsdag, 29
Se 7-dygnsprognos

https://www.booked.net/
+19
°
C
+23°
+14°
Edsbyn
Torsdag, 29
Se 7-dygnsprognos

Annons deltidsbrandman

Kommunalförbundet Hälsingland söker nya medarbetare på våra deltidskårer som finns i Söderhamn, Holmsveden, Arbrå, Kilafors, Alfta och Edsbyn.

 

Deltidsbrandman

Att vara deltidsbrandman innebär att du har en huvudanställning hos en arbetsgivare och är brandman på deltid med beredskap var tredje alternativt var fjärde vecka hos oss. Det innebär att du åker från din ordinarie arbetsplats vid larm och skall kunna vara på brandstationen inom 5-8 minuter.

Du skall också delta i övningar och utbildningar som anordnas av oss, dessa är i huvudsak förlagda till kvällstid under beredskapsveckan.

För att vi skall kunna anställa dig krävs att du har tillåtelse av din arbetsgivare för att kunna lämna jobbet när larmet går samt vid övningstillfälle, du skall också klara de fysiska testerna som finns, detta för att uppfylla de krav som Arbetsmiljöverkets föreskrifter (AFS 2007:7) ställer på en rökdykare. Meriterande om du har någon form av brandutbildning, körkort för tung lastbil eller annat räddningstjänstrelaterat.  Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

 

Krav

- Fast anställning och arbetsplats inom tidsgräns för utryckning (5-8 min).             Huvudarbetsgivaren ska godkänna anställning som deltidsbrandman

- Bostad inom tidsgräns

- Kunna ha jour 24-7 var tredje alt var fjärde vecka

- Klara dom fysiska krav som ställs via tester och läkarundersökning

- Simkunnig

- B-kort

- Goda kunskaper i svenska språket

- Anställning föregås av 2 veckors utbildning. Huvudarbetsgivaren måste               godkänna detta

 

Meriterande

- C-kort.

- Utbildning inom brand och räddningstjänst.

 

Anställningens omfattning

Avser räddningspersonal i beredskap.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan med bifogat CV och personligt brev till info@kfhalsingland.se eller adress Kommunalförbundet Hälsingland, 821 80 Bollnäs. Märk ansökan "Deltidsbrandman".

 

Kontakt

Stefan Sahlén, stefan.sahlen@kfhalsingland.se, tfn 0270-54 00 41