Länk till vår anslagstavla

Vi finns även på Facebook

KFH på Facebook »

Vädret i Hälsingland

booked.net
+26
°
C
+28°
+18°
Söderhamn
Torsdag, 29
Se 7-dygnsprognos

booked.net
+25
°
C
+29°
+16°
Bollnäs
Torsdag, 29
Se 7-dygnsprognos

https://www.booked.net/
+19
°
C
+23°
+14°
Edsbyn
Torsdag, 29
Se 7-dygnsprognos

Utbildningar

KFH har i samverkan med Brandskyddsföreningen Gävleborg, många utbildningar för dig som driver företag eller är verksamhetsledare. Utbildningarna sker med erfarna instruktörer från räddningstjänsten och utbildningsdatum sker efter överenskommelse med räddningstjänsten. Hittar du inte den utbildningen du letar här nedan? - Hör av dig via kontakt i vänsterspalten så försöker vi samordna en utbildning som passar dina behov. På kursinnehåll kan du läsa mer detaljerat vad varje kurs innehåller.

Sotningsinformation

KFH erbjuder sotningsinformation för de som ansökt om egensotning. Den omfattar tre timmar och genomförs på någon av räddningsstationerna i medlemskommunerna.

Heta Arbeten

Begränsa riskerna med rätt kunskap. Utbildningen är för dig som utför tillfälliga brandfarliga Heta arbeten. Ex svets, lödning, skärning, takarbeten, mm. Både den som utför Heta arbeten och den som på företaget är brandskyddsansvarig samt beställare av det Heta arbetet bör ha samma kunskapsgrund. Målsättningen är att bli medveten om de risker som finns. Att veta vilket ansvar du har. Att få in rutin på de regler som du som ”Hetarbetare” har, arbetsmetoder. Men också veta konsekvenser vid tillbud. Kursmaterial ingår. 

Utbildningstillfällen och anmälan för heta kurser hittar Du på www.bfmitt.se

Kursinnehåll

HLR Hjärt och lungräddning

Kursen i hjärt- och lungräddning ger en bra teoretisk och praktisk kunskap som krävs för att utföra hjärt- lungräddning och därmed kanske kunna rädda livet på din arbets- eller livskamrat. Kursmaterial ingår. 

Kursinnehåll

Brandkunskap för alla

En utbildning som riktar sig till alla med syfte att ge allmänna kunskaper i brandkunskap. Kursen utformas efter den förvaltning / arbetsplats som det gäller. Kursmaterial ingår. 

Kursinnehåll